Dagens wordpressfråga -Vem var din mest inflytelserika lärare?

Vem var din mest inflytelserika lärare? Varför?

Svårt att välja en. Men för mig var den bästa skoltiden då jag gick i gymnasiet. Det kanske inte syntes. På gymnasiet var det två stycken lärare som jag hade i hästämnena som spelade en stor roll i hur jag kunde gå kvar och ta studenten.

De gav inte upp även om jag ibland kunde bete mig som en otacksam unge. Ett beteende som kan förklaras i min funktionsnedsättning och min ADD. Jag fick dessa diagnoser inte förrän 2012 medan jag gick gymnasiet 2004-2007.

Detta kort skickade jag i efterhand till en av lärarna.

11 reaktioner till “Dagens wordpressfråga -Vem var din mest inflytelserika lärare?”

  1. Så viktigt med bra lärare. Sen är det bra att det finns olika, då personen man möter är olika 🙂 De jag minns som bäst var de som var strängare, eller ska jag säga mer konsekventa. Det var ordning på lektionen och man visste vad som förväntades av en.

  2. Det betyder allt med bra lärare. Har man inte bra lärare så är det så lätt att det går åt skogen med skolan. Alla är inte stöpta i samma mall, skulle vilja ha mer individanpassning i skolan och inte att alla ska passa in i samma mall.

  3. Men så fint av dej att skriva det här. Till dina gamla lärare. Många som inte orkade med gymnasiet. Gymnasiet är svårt. Och kan inte ens föreställa mig hur gymnasiet är nu. Verkar bara va stök och elände. Men jag hoppas de finns folk som vill 🙂

  4. Ohh så fint att minnas tillbaks på. Min lärare som att mest spår var min NO lärare i högstadiet Lennart han var så lugn och snäll men kunde även lära ut jättebra och eleverna lyssnade =D’

    Han satt spår

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *