Sjuk igen – Ordentligt förkyld

Hallå där!

Hoppas er lördag börjat bra. Här har man lyckats bli sjuk igen. Jag har lyckats bli ordentligt förkyld. Är så hes att jag knappt kan prata. Vaknade av mig själv vid åtta i morse. Så har varit inne hela dagen. Fick en Alvedon vid ett tiden då jag hade ont i huvudet. Den personalen som gav mig Alvedon är min kontaktperson. Hon höll med mig om att nu måste vi prata med sköterskan på boendet för det måste göras något. Jag är sjuk väldigt ofta och ibland känns det knappt att jag hinner bli frisk innan jag blir sjuk igen. Det är rätt uppenbart att mitt immunförsvar är väldigt lågt och det tycks räcka med vad hon sa att någon hostar på bussen så suger min kropp åt sig det som en svamp. Jag tror att det behövs att de tar blodprov och kollar så det inte är något inte syns på ytan men som orsakar att jag blir sjuk hela tiden.

4 svar på ”Sjuk igen – Ordentligt förkyld

  1. Det har verkligen blivit en ond cirkel för dig. Det är väl bra att kolla upp det, men tror du bara får rida ut stormen hur tråkigt det än är.

    • Ja det har verkligen blivit en ond cirkel. Ja men hoppas på att sköterskan håller med om att det kanske är bra och ta blodprov och om man kan se något på dem.

  2. Ja det är nog så att du lyckats få nya smittor på dig mellan dina friska perioder för att du inte hunnit återhämta dig helt och det är ju också en tid på året då det är mycket smittor. Vissa av oss är lite mer utsatta än andra. Fast som du säger visst kan man ringa och fråga om det fortsätter Krya på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *