Sjukstugan fortsätter

Hallå där från sjukstugan!

Hoppas ni har sovit bra. Det har inte jag tyvärr. Hade först problem att somna då jag var täppt i näsan. Hade en extrakudde under min för att få mer höjd men det hjälpte inte så mycket. Vaknade till vid fem på morgon och gick upp och drack lite. Kunde som tur va somna om och väcktes av personal vid nio. Personalen tog temp och gav mig mediciner.

Var iväg en snabb sväng med bussen för att handla i Gottsunda. Annars har jag kollat på film och serier. Tänker inte skriva om dem utan kommer tipsa om två inlägg nedanför.

Det första handlar om Lord of the rings trilogin.

Det andra handlar om miniserien Chernobyl

6 reaktioner till “Sjukstugan fortsätter”

  1. Sjuk igen. Så tråkigt för dig. Kanske är dags att söka för det.
    Vad bra att du kunde somna om.

    Krya på dig! 🌷

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *