Dagens wordpressfråga: vilket är det roligaste sättet att träna på?

Vilket är det roligaste sättet att träna på?

Så klart jag måste säga ridningen. Finns ingen bättre sätt att träna på då du tränar hela kroppen samtidigt. Du tränar också huvudet då det krävs att du är här och nu och inte sitter och funderar på något annat. Då kommer garanterat hästen eller ponny på ett eller annat göra något oväntat.

8 reaktioner till “Dagens wordpressfråga: vilket är det roligaste sättet att träna på?”

  1. Min favoritmetod är pilates. Men jag är alldeles för dålig på att ta tid för det och det känns verkligen i kroppen. Jag har helt missat att du rider. Håller med om varje rad, att rida kräver verkligen fokus här och nu.

  2. Jag håller med ridining är så bra både för kroppen och huvudet, man tänker inte på att man tränar hela kroppen. Men även simmning i varmvatten tycker jag kan vara okej 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *