Du ska inte dricka sådant skit

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Igår så skrev jag till min godeman och undrade om jag kunde få extra pengar så jag kunde köpa ett flak energidryck. Kan ni gissa vad han svarade?

Ida, du ska inte dricka sånt skit.

Var på väg och svarade att jag dricker energidryck dagligen men valde att inte skriva det. Nåja så det får vänta. Någon här på boendet sa men du kunde ha skrivit att du ville ha pengar för att köpa något annat. Men nej jag tänker inte ljuga för min godeman.

I alla fall så fick jag pengar då jag ville boka biljett på en film som har premiär nästa vecka. Filmen heter Jungle Cruise och jag ska se den på nästa fredag. Trailern för filmen kan ni se nedanför. Tycker den verkar vara så bra och gillar både Dwaynwe Johnson och Emily Blunt.

Idag har jag badat för första gången i år. Hängde med en personal och annan boende och jag köpte också glass. Det var också första glassen i år och det vart en calippo. Min favorit när det kommer till isglassar.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #bestofnouw

0 reaktioner till “Du ska inte dricka sådant skit”

  1. Så mysigt med badet ändå. Tänkte på detta med din godeman om du inte tycker denne gör som du önskar kan du inte be om att få byta?

  2. Klart att du inte ska behöva ljuga om vad du ska använda pengarna till. Tråkigt med ett sånt svar från din gode man, hen ska trots allt hjälpa dig.

    Jungle Cruise vill jag också se! Underbart att man äntligen kan se fram
    emot biobesök och storfilmer. Vardagen har varit lite färglös utan dem. Men nu så!

  3. Håller med din gode man om att det är skit med energidryck, önskar ofta att jag inte ens börjat för det är svårt att sluta. Däremot så tycker jag ju inte att han ska neka dig. Det är ju ändå dina pengar. Kul att du ska på bio igen. Det är länge sedan som jag var på bio. Innan pandemin faktiskt.

  4. Det bästa är att hålla sig till sanningen trots allt. Tycker väl ändå du borde få bestämma själv om du vill dricka energidryck. Härligt med bad och glass.

  5. Ja det är väl sant att man ska väl inte, men var och en har sina laster jag är för svag för lösgodis och skulle kunna äta det varje dag om man kunnat, men nu gör jag ju ej det, men ändå

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *