A tripp to city

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra?

Min har varit det men haft lite ont i magen men det berodde nog på att jag blivit kall. Då det känns bättre efter att ha svept en film omkring magen. Annars har man bara varit till Uppsala för att handla lite på hemmakväll. På hemvägen så kunde jag boka in ett biobesök nästa onsdag. Då ska jag kolla på Jungle cruise för det är då den har premiär. Innan jag ska på bio så ska jag träffa min bästa vän och fika på espresso house.

Imorgon ska jag med boendet till stadsskogen här i Uppsala. Har velat dit och då det är några hittaut punkter där så tänkte jag att det vore kul och åka dit då vi blir upphämtade med en minibuss. En personal från ett annat boende kommer och hämtar oss så vi slipper åka buss dit. Skulle jag vara tvungen att åka buss då skulle jag behöva byta buss i gottsunda och bussarna går inte så ofta på sommaren.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning


0 svar på ”A tripp to city

  1. Så trevligt att du bokat in ett biobesök. Visste inte att det gick via Hemmakväll men så smart. Sedan låter det väldigt trevligt med din tur iväg till stadsskogen imorgon också.

  2. Åh så roligt att gå på bio! Det var så längesen, och något som jag har längtat lite efter ibland. En tur till stadsskogen låter också härligt. Jag älskar att vara i skogen. Hoppas att filmen är bra, och att skogsbesöket blir njutbart😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *