Värsta grymma tjejen och hur j-vla svårt ska det vara?

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Min har varit bra. Vid tre så blev jag plus en personal upphämtad i minibuss. Det var meningen att alla utom två här skulle följa med men alla andra backa ur. Så då var en personal tvungen att stanna på boendet. Jag plus de andra från det andra boendet och ena personalen åkte till stadsskogen här i Uppsala. Det var ljuvligt att gå i skogen och hittade en checkpoint på hittaiut uppsala. Tänkte först ta flera men vi vart sena så det fanns inte tid. Efter att vi blev klara i stadsskogen så åkte vi till Gottsunda. Där blev jag bjuden av boendet på subway för att jag hade följt med medan alla andra bara stannade hemma. Vi åkte till vårt boende och åt middag tillsammans.

De andra på boendet som stannade hemma fick äta matlådor från frysen. För att de inte följde med och detta kan jag säga är inte första gången dessa gör såhär. Man kan helt enkelt inte planera ett enda skit med de för de kan låta jätte taggade dagen innan och sen bara säga nej dagen efter. Båda personalen vart arga på dessa då de förstör för oss andra också. Det är därför jag skriver detta och jag har sagt åt personalen att ta upp detta med chefen för boendet så denne får prata med dessa. Jag vet det kan låta hårt men dessa personer har hållit på såhär ett bra tag och jag tycker att ska man bo på ett sådant ställe så ska man ta till sig hjälpen.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Värsta grymma tjejen och hur j-vla svårt ska det vara?”

 1. Skogen ser ljuvlig ut. Fint foto. Vad skönt att du fick komma ut och att du tog chansen att göra det. Miljöombyten kan vara så himla välgörande.

 2. men va trpkigt att de söger nej i sidta minuten. det ör ju en annan sak om man blir djuk ell fått förginder men atg säga nej alltid blir ju tjatit

 3. Förstår att du inte blev speciellt glad över saken, mycket blev ju dessutom inte som planerat då heller när folk förstör så där. Man ska ju inte säga ja till något och ångra sig sista minuten då är det ju bättre att säga nej från första början.

 4. Så snällt av dem att de bjöd dig för du följde med, det var snällt och subway är ju gott också. Tråkigt att de andra sa nej, det var ju inte juste

 5. Vist det är tråkigt att alla inte följer med. Men då vet man det. Att dessa kan ändra sig rett snabbt. Så är det ju med andra människor med. Att man inte kan riktigt lita på dem. Därför att dem kan ändra sig samma dag. Eller ännu värre några timmar innan avfärd. Sen är det ju så att man har en egen vilja. Man kan inte tvinga någon att göra saker.

  Men vad trevligt att du iaf fick komma ut lite 😃👍 å blev bjuden på lunch. Toppen ju! 😃

  Jag är som dig. Är det något som ageras. Så ska man gå ditt eller åka med. För dem har har lagt sin tid på att ordna det. Så då får man visa att man uppskattar det åxå.

  För visa människor klagar på att inget händer. Men det gör det. Men dem går inte på det.

  Det är sant. Att ta hjälp när det finns hjälp nära.

  Ha det så bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *