En dag i uppsala med film

Hallå där!

Hoppas er torsdag varit bra.

Jag själv har varit på radion. Där har jag sett Titanic igen så har sett den två gånger denna vecka. En gång på bio i 3D. Är man filmnörd så är man 🎞🍿

När jag var på radion så tog jag en promenad med några andra där. När jag slutade på radion så gick jag ner till centrum och tog bussen hem. Så har gått över 5000 steg idag. Här i Uppsala är det extremt tråkigt väder. Grått tråkigt och regnigt. Jag vill att solen ska titta fram.

I helgen har jag inget planerat. Däremot ska jag ha egentid imorgon. Då har jag planerat att åka till hemmakväll med en personal. Har tänkt unna mig lite lösgodis och sedan har hemmakväll bra pris på min favorit när det kommer till energidryck.

Ikväll har jag kollat på Elysium på viaplay.

Handling:

Det är år 2154 och mänskligheten är indelad i två världar: de som lever på jorden, och de som lever på Elysium. Max har ett uppdrag som kan skapa jämvikt till dessa delade världar. Max inser att han måste upp till Elysium för att han och de andra han bryr sig om ska överleva.

Max spelas av ingen mindre än Matt Damon och gör en väldigt bra roll. Samtidigt så görs en rätt stor roll på Elysium av Jodie Foster. Såg denna film redan när den kom på bio 2013 och minns att jag tyckte den var bra då redan. En film för dig som gillar filmer med action och sci-fi med lite thriller känsla i sig.

Filmen finns att se på viaplay där jag såg den men den finns även att hyra eller köpa på sfanytime.

Om du gillar detta inlägg kom ihåg att trycka på hjärtat så kanske fler kan läsa det ❤

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #filmnörd #filmrecension #personligbloggare #vardag #uppsala

10 reaktioner till “En dag i uppsala med film”

  1. Vad bra att du fick till så många steg under dagen. Skönt med en helg utan planer. Film och godis låter bra måste jag säga.

  2. Oj! Orkar du se den filmen två gånger efter varandra. Imponerande, den är ju så lång även om den är jättebra. Så kul dock med din filmhobby.

  3. Är det värt att se titanic nu (har de föresten ändrat slutet som de pratas så mycket om). Var lite besatt av den när den kom ut nämligen men vill inte förstöra magin

  4. Vad bra att du gått mer än 5000 str. Bra jobbat. Oj att se Titanic två gngr på en vecka. Jag älskar den filmen och hela storyn är helt utav något storslaget.

  5. Film är mysigt & avslappnade att titta på. Hemmakväll har bra & fräscht godis. Själv inte varit inne där på några år. Jag får inget sug att gå dit. Men alla är vi olika 😊 det är tur det.
    Mm det är bläää väder. Grått. Men ska bli soligt i helgen 😀hoppas.

    Ha det så bra! Önskar dig en fin helg!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *