Saw filmerna och ett nytt program

Hallå där!

Hoppas eran onsdag varit bra.

Här har man varit på radion. Där har jag spelat in mitt nya program. Har också hunnit lägga ut det på både hemsidan och spotify. Lägger in programmet nedanför. Programmet handlar om skräckfilmen M3gan.

Ikväll har jag kollat på Saw 3d the final chapter på viaplay.

Hanlding:

En dödlig kamp utspelas kring Jigsaws brutala arv. En grupp som överlevt Jigsaws grymma lekar samlas och tar hjälp av självhjälpsgurun Bobby Dagen, även han en av Jigsaws tidigare offer. Bobby Dagen bär dock på en mörk hemlighet som kommer att framkalla en ny terrorvåg med fällor och lekar du inte trodde var möjliga.

Detta är den avslutande och sjunde filmen av Sawfilmerna. Denna film är en bra avslutning på sawfilmerna. Som jag skrivit förut så är dessa filmer inget för den som är känslig. Nu när jag har kollat igenom sawfilmerna så tycker jag de är väldigt bra allihopa. Men jag tänkte försöka i alla fall skriva vilken jag tycker är lite snäppet bättre än de andra och den jag tycker är lite sämre än de andra.

Den bästa tycker jag Saw från 2004 alltså den första sawfilmen. Jag tycker denna håller lite bättre bättre än de andra men har svårt att förklara vad det är som gör den bättre. Kanske det bara är så med första filmen i en serie filmer att den första blir lite bättre än de filmerna som kommer efter,

Den som är sämre än de andra måste jag nog säga är den filmen jag såg idag alltså saw 3D (7). Den är lite sämre därför det är lite för mycket blod och det är uppenbart att man använt fejkblod i vissa scener. Som ni märker så blev detta inlägg inriktat på skräckfilmer men hade nästan tänkt så när jag började skriva detta inlägg.

Vilken var din första skräckfilm du såg?

Har du sett någon skräckfilm som du inte kunnat se igen?

#nouwbloggare #nouwinfluencer #skräckfilmsfanatiker #skräckfilm #filmnörd

0 reaktioner till “Saw filmerna och ett nytt program”

 1. Jag är inte så mycket för skräckfilmer, men då jag var liten var det väldigt populärt med zombiefilmer. Blev säkert någon sådan, men har förträngt allt det där.

 2. Vad kul att få vara med i radon. Men blir man inte nervös över vad man säger, typ hör sin egen röst? Och får erkänna att jag aldrig sett skräckfilmer, tycker de är för läskiga. Om inte scary movie räknas 😉

 3. åh den saw filmen tror ja inte ja sett faktiskt, dock älskar ja saw filmerna generellt en av mina favoriter inom skräckfilm helt klart 😃

 4. Oj du har hunnit med att kolla på en del skräck. Min första, tror det var en med namnet Knackarna? Eller något liknande. Var något hus, där en man och kvinna höll massa ungar inlåsta i en källare utan mat och ljus bakom galler.

  Tooth fairy, finns en anledning att det är sista skräckisen jag såg.

 5. Va kul att du delar avsnittet, ska självklart in och lyssna! Jag tror min första skräckfilm jag såg var Barnhemmet, var väll runt 12 år och livrädd haha. Tycker väldigt mycket om skräckfilm nu iallafall 🤗

 6. Vad kul att du har sett saw filmerna jag gillar dem. Men jag har inte sett de senaste filmerna faktiskt. En skräckfilm jag bara har sett en gång och bara kommer se en gång är the human centipede. (första filmen)

 7. Bra att du hann att lägga upp programmet som handlar om skräckfilmer på hemsidan & Spotify 👍.

  Det var Saw som jag såg första skräckfilm. Den skräckfilm jag inte vill se någon gång mer är zombi land.

  Ha en bra helg! Ha det så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *