En eftermiddag med ångest

woman in red t shirt looking at her laptop
Photo by Andrea Piacquadio on Pexels.com

Godkväll!

Hoppas er söndag varit bra. Här har söndagen varit sådär. Började dagen med att kolla på de sista avsnitten av Supernatural säsong femton. Tråkigt att det inte finns några fler säsonger.

Jag åkte till Gottsunda och handlade. Efter det så slog ångesten till. Så har skickat meddelande till en handledare på radion att jag inte kommer imorgon.

På eftermiddagen så kollade jag på filmen Trolls. En animerad film som är perfekt att kolla på då man tex har ångest.

Ikväll har jag börjat kolla på serien Outlander från säsong ett. Serien handlar om Claire som efter att andra världskriget är i Skottland med sin man Frank. När hon besöker en fornlämning av stenar så händer något hon inte kan förklara när hon rör en av dem. Hon kastas omkull och när hon reser sig ser inte omgivningen ut som när hon gick dit. Hon ser några som hon tror spelar in någon film men som skjuter skarpa skott. När hon är vid en bäck så upptäcker hon en man som hon tror först är hennes man Frank. Däremot så visar det sig vara en engelsk soldat som överfaller henne men hon räddas av en kille. Han luktar något gräsligt. Han för henne till hans grupp och hon inser det att hennes räddare är skotte. Snart inser hon att hon inte är kvar på 1940 talet utan har på något sätt kastats tillbaka till 1700-talet.

8 reaktioner till “En eftermiddag med ångest”

  1. Åh vad jobbigt med ångesten. Outlander är helt klart en av de bästa serierna jag sett. Bara älskar den, och det är inte många jag känner det för.

  2. Tråkigt att serien är slut. Outlander är den bästa serien 🥰. Inte kul med ångest. Hoppas att den går över snabbt.

    Ta hand om dig! Ha det så bra!

  3. Ussch, ångest är inte lätt att kämpa med. Vet hur det kan vara. Jag hoppas ångesten släpper och att du kan iväg sen i veckan om du ska vara där flera dagar. Men jag förstår dig, inte alltid jag kommer iväg heller, när ångesten är som värst. Kämpa på!! Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *