En gång för länge sedan

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har man varit på sin dagliga verksamhet, på radion. Har spelat in ett program och har även lagt ut det på hemsidan. Har också varit ute på en promenad med mina kollegor på radion. Det var skönt. Här har det varit lite varmare idag tack och lov då det var lite för kallt de andra dagarna. På bilden är den body mouse-to-oil som var i hus 8 i min ritualsadventskalender.

Nu på kvällen har jag kollat på Die hard hämningslöst. Det är den tredje die hard filmen.

Handling:

Bruce Willis tillbaka för tredje gången som snuten John McClane – och succékonceptet visar sig hålla förträffligt! Han får utstå en hel del när han här tar sig an bombterrorist som gäckar staden och som kallar sig Simon. Men frågan är: vem av dem river stan först..?

En actionfilm du inte vill missa om du gillar de två andra die hard filmerna. I denna får Bruce Willis hjälp av Samuel L Jackson.

Bloggutmaning:

En gång för länge sedan….

Trodde jag att jag inte var smal. Jag kände mig kontrollerad och verkligen hatade att de hade kontroll på om jag åt frukost/lunch/middag. Det hände minst 1 gång att jag inte fick rida då jag inte ätit frukost på skolan. Jag kände mig overprotected.

Nu förstår jag varför och att jag var väldigt smal. Det är helt klart att de inte kunde ha en ryttare som kunde svimma på hästryggen. Det skulle kunna vara farligt för mig, hästen och även de andra.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *