Still to cold and a little bit of Jojo rabbit

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Här har det fortfarande varit svinkallt. Däremot så hade jag på mig både halsduk och vantar så jag frös inte om mina fingrar. Kan ju säga att jag frös som en galen igår. Imorgon får det bli halsduk och vantar. Sen får man inte glömma munskydd eftersom de kommer införa det som krav om man ska åka kollektivtrafiken. Jag tycker det är bra för folk har ju glömt ibland vad håll avstånd betyder.

Idag har jag varit på min dagligaverksamhet. Efter var jag in på hemköp för att handla. Handlade så jag kan åka direkt hem imorgon och på torsdag. Då kan jag ta elva hela vägen hem. Ska tydligen bli kallt imorgon också. Imorgon ska jag spela in ett program och om jag hinner kommer jag lägga ut det också.

Öppnade dagens hus på min adventskalender från Rituals och det var ett shower gel i serien från RituaI of OUDH. Ikväll har man kollat på filmen Jojo rabbit

Handling:

En andra världskriget-satir om en ensam tysk pojke vars världsbild vänds upp och ned när han upptäcker att hans mamma gömmer en ung judisk flicka på vinden. Med hjälp av sin idiotiska låtsasvän Adolf Hitler måste han nu konfrontera sina nationalistiska fördomar.

En otroligt bra film som är klockrent och man bör se men ta oden inte för seriös. Denna film har fått väldigt bra omdöme av kritiker.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #filmnörd

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *