En härlig promenad och Divergent

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Har varit ute på en promenad och tog en checkpoint på hitt ut. Gjorde misstaget att inte ta med mig en flaska med vatten på promenaden. Det har varit 20 grader.

Ikväll så har jag sett på filmen Divergent.

Beatrice bor med sin familj i staden Chicago. Deras stad är omringad av en mur. De har fått berättat att det vart inget kvar av övriga världen efter kriget. Samhället är dystopiskt och leds av Jeanine. Människorna är uppdelade i fem falanger De ärliga, De osjälviska, De tappra, De fridfulla och De lärda. Beatrice får genomgå ett test som ska vara ledande när de ska välja vilken falang de vill tillhöra. Där får Beatrice veta att hon är något som är väldigt sällsynt hon är nämligen Divergent. Hon har nämligen lite av varje falang i sig.

Ska Beatrice lyckas överleva och i vilken falang hör hon egentligen hemma i?

Favoritcitat: You’re different. You don’t fit into a category. They can’t control you. They call it Divergent. You can’t let them find out about you.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #hittaut #filmnörd #bestofnouw

0 svar på ”En härlig promenad och Divergent

 1. Skönt med en promenad 🌿Mm vatten är nog en bra idé nu när det börjar bli varmt.

  Här har jag njutit i solen. Så skönt 😊

  Filmen låter Bra 😀. Jag hoppas att någon gång att jag får se den.

  Ha en bra start på veckan!

 2. Härligt med promenad även om du glömde vätskan. Jag har sett den filmen, eller ja alla. Dock ej läst böckerna något som jag egentligen skulle vilja göra.

 3. Härligt att ge sig ut på promenad – men det är viktigt att ha med sig vatten, brukar också glömma det, eller ibland glömmer jag det nog lite medvetet eftersom jag inte tycker om att bära runt på det.

  divergent är bra, jag gillar verkligen den typen av film.

 4. Skönt att komma ut på promenad, jag var också ut igår och det var jättehett då, glömde också flaska. DEn låter onekligen spännande =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *