Vad är hitta ut och my day 3.0

Hallå där!

Hur har eran dag varit?

Min har varit bra. Har varit till Uppsala och varit till Hemmakväll. Där köpte jag lite lösgodis. Hade ett erbjudande som gjorde att jag fick 50% på lösgodiset via deras app. Då kunde jag inte låta bli. Tog två punkter på Hitta ut också.

Hitta ut är som orientering fast man kan ladda ner hittaut appen och ha kartan i mobilen. Här ska man ta punkter och istället för stämpel så är det en bokstav man ska skriva in i appen. Man kan klicka på punkten så kommer en rad upp där man kan skriva bokstaven och sedan bara klicka på retur. Lyckas man så får man texten Checkpoint är registerad. Bra jobbat.

För att kolla om din stad/ort har hitta ut så gå in här!

Har börjat lyssna på bok 2 i Beautiful Creatures serien på bookbeat. Har skrivit recension av bok 1 som finns här

På kvällen fick jag hjälp av en personal att städa lägenheten och att byta sängkläder. Var ju sjuk så känns bra att byta nu när jag är frisk.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #hittaut #boknörd #bestofnouw

0 reaktioner till “Vad är hitta ut och my day 3.0”

 1. Vilken rolig app, måste kolla om min stad finns med. Visst är det härligt när man kan rensa ut allt det ”sjuka” just när man blivit frisk igen!!!

  Hemmakvälls lösgodis är bäst

 2. Allt som gör att folk kommer ut är bra tycker jag 😊 Godis till 50% säger man inte nej tack till,,, eller jag kanske gör det just nu. Blir lätt för mycket.

 3. Så perfekt med så billigt från Hemmakväll. Kom på nät du skrev att jag hört om att de skulle lansera en helt ny app. Får ta ner den, det är ju perfekt när man får saker billigare.

 4. Jag har också sett hittaut vi har fått massa reklam om det, och kompisar tipsat om, har inte hunnit satt mig in så mycket i det än, så tack för du också påminner

 5. Alltid bra med erbjudande & något som är billigare än annars.

  Jaha nu förstår jag vad du menar med punkter ☺️.

  Okej. Det är skönt att lyssna på ljudbok.

  Vad bra 👍. Jag brukar med försöka att byta sängkläder efter vi har varit sjuka här. Alla sjuk bakterier ligger ju kvar i sängkläderna. Å dem vill man ju inte ha igen.

  Ha det bra! 🌸

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *