En händelse jag där jag ofta tänker ”tänk om…”

Dagens mening i @karinholens utmaning är att jag ska berätta om en händelse där jag ofta tänker tänk om…

Det är helt klart den händelsen som hände 2010 då jag tog en stor överdos av mina mediciner och sedan gick jag till en av mina lektioner på Komvux. Som slutade med att ambulans kom och hämtade mig och jag svävade mellan liv och död den natten. Det var så illa att mamma var tvungen att ringa min pappa i hälsingland.

Jag tänker ofta på vilken tur jag hade som överlevde och inte fick några hjärnskador heller. Hade jag gjort det hemma så hade jag inte överlevt. Det fanns en tid då jag önskade att jag inte hade överlevt men den tiden är förbi och nu är jag glad att jag lever.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #personligt #tänkom #funktionsnedsättning #funktionsvariation #psykiskhälsa #psynligt #bestofnouw

0 reaktioner till “En händelse jag där jag ofta tänker ”tänk om…””

  1. Det var nog inte din tur just där och då. Gör så ont i mig att så många känner att allt är så tufft så det är ett alternativ att bli en ängel. Jag är glad att du inte lyckades. Start av dig att berätta om det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *