mitt favorit citat

Dagens utmaning i @karinholen är att berätta om ens favorit citat eller motto och gärna varför.

Mitt favoritcitat är helt klart What dosent kill you makes you stronger!

Det har också varit mitt motto sen jag hörde låten Stronger med Kelly Clarkson. Att det som inte dödar en gör en starkare, Okej jag menar inte att allt som händer en gör en starkare men det mesta. Jag tänker självklart på mina värsta år med psykisk ohälsa och att det ibland är ren tur att jag fortfarande lever Att jag fick den hjälpen när jag som bäst behövde det och det räddade mitt liv. Även om jag inte mådde bra när jag bodde på behandlingshemmet så fick det mig att överleva de värsta åren. Jag har flera av mina vänner som inte lever och de får mig idag vara glad att jag lever.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #utmaning #sverigebloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning ##funktionsvariation

0 reaktioner till “mitt favorit citat”

  1. Det är ett väldigt starkt o strongt budskap. Ja den låten minns jag. Mitt favorit citat är: Make your passion and dream to reality 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *