En vinst på instagram

Hej där från ett regnigt Uppsala!

Hur är vädret hos er?

Här spöregnar det och har gjort ändå sen jag vid nio tiden tog bussen till radion. Har haft ett indiemöte med en av handledarna. Har varit tvungen att avboka privatlektionen på fredag då min gode man måste ansöka om pengar för det innan jag kan rida igen. Däremot ska det bara ta några veckor. Vet inte om jag berättat det förut men jag ska betala min godmans arvode själv. Däremot fick jag smsa av min godeman att jag ska bara betala hälften av arvodet själv. Vilket känns skönt då jag kommer ha lite mer pengar.

Har tänkt gå på bio i helgen då filmen M3gan har premiär fredag den 13 januari. Så klart är det en skräckfilm.

Handling:

M3GAN är ett under av artificiell intelligens, en verklighetstrogen docka programmerad att vara ett barns bästa följeslagare och en förälders främsta allierade. Designad av leksaksföretagets briljanta robottekniker Gemma, kan M3GAN lyssna, se och lära sig medan hon blir vän, lärare, lekkamrat och beskyddare till barnet hon är knuten till.

När Gemma plötsligt blir vårdnadshavare för sin föräldralösa 8-åriga systerdotter, Cady, är Gemma osäker och oförberedd på att bli förälder.

Under intensiv press på jobbet, bestämmer sig Gemma för att para ihop sin M3GAN-prototyp med Cady i ett försök att lösa båda problemen – ett beslut som kommer att få ofattbara konsekvenser.

Handling är från filmstaden.se

Ni som har följt mig ett tag vet att skräckfilmer är min favoritkategori i filmer och serier. Plus så hade filmstaden en tävling där de lottade ut två biljetter till filmen till fem personer och Jag hade extrem tur och vann två biljetter.

Så nu har jag bestämt att gå på filmen på söndagen med en vän. Ska bli så kul då vi har inte varit på bio tillsammans.

Lägger in trailer till filmen nedanför.

#vinst #filmstaden #funktionsnedsättning #funktionsvariation #nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bio #vardag

0 reaktioner till “En vinst på instagram”

  1. Stort grattis till vinsten. Alltid roligt, och att gå på bio kostar ju en hel del nu. Vi ska försöka se avatar snart, bara vi får till det.

  2. Här har det också regnat idag, och måtte det bli ett längre uppehåll nu för vi har översvämmad mark här.

    Jag tycker personligen att det är fel att det är du som måste betala arvodet till din gode man. Jag trodde att samhället hjälper till med den kostnaden.

    Jag kollade på trailern till filmen, och den skulle jag också vilja se! Så kul att du vann biljetter till den😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *