Något jag kämpar med just nu….

I dagens mening i @karinholen utmaning ska jag berätta om något jag kämpar med just nu..

Något jag kämpar med just nu är att jag försöker dra ner på socker. Då tänker jag först på godis, snacks och kakor. Sen vill jag minska på tex sylt och ketchup då det är maträtter man vill ha sylt eller ketchup till. Jag vet att det finns osötad ketchup och det brukar finnas på basen.

Jag tror många kan relatera. Det gäller inte heller att krångla till det heller. Att man inte behöver förbjuda allt utan kan ta några saker till att börja med. Så man ser att det kommer gå bra och man inte känner bara efter några dagar att nu gjorde jag det för svårt igen. Sen får man inte glömma heller att det är okej att misslyckas och det inte är kört för att man inte lyckas den fösta gången.

Så detta var något jag kämpar med just nu.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #personligt #vardag

0 svar på ”Något jag kämpar med just nu….

  1. Jag tycker att det finns så bra alternativ nu med ketchup, sylt, flingor och drycker som inte innehåller vanligt socker. Det är tufft att dra ner på det. Du ska bara göra de för din egna skull

  2. Det är jobbigt att jämt vara sötsugen. Framförallt är det jobbigt att bryta vanan. Jag har dock konstaterat att för det mesta när jag är sötsugen är jag faktiskt hungrig. Så jag blir lite lurad av huvudet mitt.

  3. Kan absolut relatera, skulle behöva göra detsamma ege elogen, men har inte riktigt orken till det här och nu, jag jobbar för två på jobbet, vabbar och allt annat – men under våren avsolut. Men du är grym som jobbar med det – du kan inspirera mig och andra och vi hejar på dig

  4. En sak i taget är bäst. Heja dig! 👏🏻 Det finns Lågkalori sylt. Det kör jag med. Smakar samma som vanlig sylt tycker jag. Inte krångla till det eller inte förbjuda. Utan välja bättre alternativ 🙂. Ibland den bättre saken smaka bättre än bullen eller någon annan söt sak.
    Ha en bra torsdag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *