En kortare dag

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra måndag och början på denna vecka. Jag gjorde misstaget att ta min vinterjacka på mig i morse när jag gick ut till bussen. På radion har jag tittat på film och funderat på vad nästa manus ska handla om. Då jag har nästa programs manus redan klart och ska spela in mitt nästa program nästa onsdag.

Slutade vid halv två då det kom någon tekniker som skulle hålla på med nätverket och han skulle vara tvungen att stänga av nätverket och trodde det skulle ta runt två timmar. Utan internet kan vi inte arbeta. Så tog en promenad från radion till Åhlens. Där köpte jag nya handdukar då jag behöver det. Hittade ett stort badlakan för 125kr men som egentligen skulle kosta 199kr. Sen hittade jag fyra stycken makeuphanddukar för 60kr som egentligen kostade 99kr.

Imorgon ska jag till radion och det är sista arbetsdagen denna vecka då jag har tagit ledigt på torsdagen. Då det är röd dag på onsdag.

6 reaktioner till “En kortare dag”

  1. Det är sån period nu. Svårt att ta på dig på morgonen. Då det är kyliga mornar & varma dagar. Men så är det varje år.
    Hoppas ett nätet fungerar i morgon. Bra pris på handdukar 👍😊.
    Ja, det är en lite annorlunda vecka den här veckan. Skönt med extra ledigt 😊.

    Ha en trevlig dag! 🌸

  2. Ja nu är det verkligen inte lätt att välja rätt kläder på morgonen. Man behöver så olika tjocklekar under dagen så mycket som det skiljer på temperaturen. Så skönt att sluta tidigt och gå och köpa handdukar som du behövde. Det var ju tur att priset var nedsatt också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *