Tisdag och tips om hittaut

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra tisdag! Här har man varit på radion. Där har jag skrivit manus till mitt program som jag ska spela in 22 maj om allt går bra. Jag har kommit igång riktigt och är klar med den första delen av det manuset. Sen vid ett så hade jag indiemöte med en handledare då det är röd dag imorgon och jag missade det senaste då jag blev sjuk. Vid tre tiden så slutade jag. Då gick jag till centralstationen och där tog jag bussen för att åka till Gottsunda. Där handlade jag bland annat saft då min här hemma har tagit slut. Tyvärr hade inte willys smaken jag ville ha så jag fick ta den jag brukade. Den jag egentligen ville ha var energidrycksmak men fick ta vilda hallon.

Istället för en filmrecension så tänker jag ger ett tips såhär nu när våren äntligen kommit. Nu har det börjat köras igång med något som heter Hittaut runt om i landet. Det är ungefär som orgentering men här kan du ha kartan som finns i en app på mobilen. Appen heter hittaut. Här i Uppsala har de smygbörjat med att släppa en punkt per dag tills den 5 maj då 100 stycken checkspoints släpps. Om du vill veta om din stad är med i hittaut så går du in på länken nedan.

https://www.koncept.orientering.se/provapaaktiviteter/hittaut

4 reaktioner till “Tisdag och tips om hittaut”

  1. Låter som en bra dag, sista april. Vilda hallon smak är med gott.
    Bra tips 👍.

    Ha en trevlig 1:a maj 🌷☀️🌿

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *