En måndag som inte blev som den skulle

Början på denna vecka blev inte som det var tänkt. Jag åkte som vanligt till radion till klockan tio då jag börjar. Däremot kände jag direkt när jag vaknade att jag var så trött att jag inte kan ha sovit så bra i natt. Hade problem att somna då jag hade ont i magen så det spelade nog också in. Så tröttheten vann så jag valde att sluta tolv idag då jag var så trött att jag inte kunde koncentrera mig. Så vid tolv så avslutade jag datorn och gick ut till busshållplatsen och tog första buss hem.

Här hemma har jag haft ordentligt ont i magen. Jag har till och med tagit samarin och tack och lov hjälpte det. Det är helt klart att mina problem med magen är på grund av min konsumtion av energidrycker. Så jag har valt att låsa in de jag har då jag måste ha några dagar jag inte dricker någon energidryck alls för att magen ska få chans att återhämta sig.

Så min eftermiddag har inte varit någon höjdare alls….

9 reaktioner till “En måndag som inte blev som den skulle”

  1. Fy för att ha så ont i magen. Hoppas att det känns bättre idag. Låter som magkatarr eftersom samarin hjälper. Tror det är klokt att inte dricka några energidrycker på ett tag då.

  2. Jag tycker som de andra att du ska sluta med energidrycker. Det ör ju ett svarvatt kroppen säger i från. Du tål dem inte helt enkelt.

    Energidryck.är inte bra i längden sp du får nog lyssna till dig själv.

    Krya på dig

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *