En trött corkystyle

Godkväll!

Hoppas er tisdag varit bra. Jag åkte som vanligt till radion så jag var där till tio. Däremot så kände jag mig lite piggare än igår men var fortfarande trött. Så jag valde att sluta tolv idag också då jag var så trött att jag inte kunde koncentrera mig ordentligt. Så när klockan var tolv så stängde jag av datorn och gick från radion ner till coop där jag handlade. Sen gick jag till busshållplatsen och tog bussen hem.

Här hemma har jag tagit det lugnt då jag är väldigt trött. Så hoppas jag vaknar upp piggare imorgon. Däremot så har jag och en handledare beslutat att jag ska börja klockan tolv imorgon för att jag har ridningen imorgon på eftermiddagen.

3 reaktioner till “En trött corkystyle”

  1. Drygt att vara trött. Du kanske är allergisk eller något sånt? Eller saknar något i kroppen. Eller kroppen kanske fått en chock av solen. Eller trött efter helgen.
    Men alla är trötta ibland. Min sambo är ofta trött. Men man får kämpa på ändå.
    Det var bra att du tog det lugnt när du kom hem.
    Hoppas att ditt möte med handledaren går bra i morgon.

    Ha en bra dag! 🌸

  2. Vad jobbigt att du känner dig så trött. Hoppas på att du snart känner dig piggare. Låter bra att ni kan styra om arbetstiderna så det passar ditt mående bättre. Hoppas att det gick bra att rida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *