En superkul ridlektion

Godkväll!

Hoppas er onsdag varit bra. Här valde jag att börja på radion klockan tolv istället för klockan tio då jag varit så sjukt trött i kroppen de senaste dagarna. Så blev väckt av personal vid nio för att få mina morgonmediciner.

Vid elva så gick ut till bussen för att åka till radion. Så vid tolv var jag på radion. Där har jag jobbat med manus för mitt nya program och börjar äntligen närma mig slutet på de manuset. Vid två åt jag en portion havregrynsgröt som jag hade med mig. Sen vid halv tre blev jag hämtad för att åka till stallet.

Idag fick jag som vanligt rida Lisen. Vi fick prova på något som kallas WE och står för Working Equitation. Vi fick bland annat rida upp för en liten bro. Ridlektionen gick väldigt bra och Lisen gjorde allt jag bad henne om. När jag skulle prova på att rida fram till en liten bjällra och plinga i den sa ridlektionen av Lisen kan vara misstänksam men det slutade med att jag kunde göra det och hon betedde sig som om hon inte gjort annat i sitt liv. Lägger in en video när jag fick rida en bana i trav.

4 reaktioner till “En superkul ridlektion”

  1. Vad skönt att få kunna styra sina tider själv på jobbet. Det skulle jag oxå vilja göra, men tyvärr så funkar det inte när man är inom sjukvården.

  2. Tycker det låter så skönt att du kan styra dina tider efter ditt mående. Men det skrev jag nog i förra kommentaren med så det ska jag inte tjata om. 😛 Lisen ser ut att vara en kul häst att rida. Tycker det är kul att se dina klipp från dina ridlektioner.

  3. Vad roligt att ridlektioner gick och gpr bra. Roligt att ni också får testa på nya saker. Kul att du får rida på Lisen var gång.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *