En ordentlig förkylning

a woman pressing her nose bridge
Photo by Karolina Grabowska on Pexels.com

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bättre tisdag än jag har haft. Här har man spenderat dagen i soffan framför tv:n. Började dagen med Supernatural säsong tolv. Har nyss börjat kolla på den säsongen så kan inte säga så mycket än. Det verkar som jag åkt på en ordentlig förkylning. Så har som sagt spenderat dagen i soffan. Har absolut ingen energi heller.

Har handlat lite kläder på Cubus via deras hemsida. De har 30% på allt om man handlar för mer än 100kr. Jag köpte ett par nya jeans och sedan en till ribbad polotröja. För det betalde jag 523kr och annars hade jag fått ge 748kr. Det kallar jag bra deal.

Har ikväll kollat på filmen Independence day.

Här kan ni läsa en längre recension av den och två andra filmer Roland Emmerich har regisserat.

17 reaktioner till “En ordentlig förkylning”

  1. Krya på dig! Verkar vara mycket förkylningar som går nu. Skönt ändå att kunna ligga i soffan och se på tv. Särskilt Supernatural som är så bra. 🙂

    30% är mycket bra rabatt! Hoppas du blir nöjd med det du har köpt.

  2. Usch vad jobbigt med förskylning. Hoppas det blir bättre snart. Duktigt att kolla på så många säsonger. 🙂

  3. Låter som min dag just nu. Sitter i mjuka kläder och ser på station 19. Hoppas du haft en bättre dag till idag. Har verkligen en energi till idag heller.

  4. Krya på dig och hoppas förkylningen inte håller i sig allt för länge, men det låter bra att du vilar det är ju det viktigaste när man är sjuk och att lyssna på kroppen 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *