Lite piggare och filmen Fantastic beasts and where to find them

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra dag. Här har man varit hemma. Är mycket piggare idag än jag var igår. Så det går helt klart åt rätt håll. Däremot är jag bra trött. Idag började jag dagen med Supernatural säsong tolv. Nu har Sams och Deans mamma dykt upp i handlingen. Det är inte helt lätt att förklara men hon dog ju när Sam och Dean var små.

Idag har jag sett Fantastiska vidunder och var man hittar dem på sfanytime.

Handling:

Newt Scamander än en trollkarl från England som kommer med sin koffert, full med fantastiska vidunder till New York. Efter en liten olycka lyckas vissa av dessa ”djur” rymma. Han måste leta upp dem så han kan lägga tillbaka dem i kofferten innan någon annan märker något. Samtidigt så börjar konstiga saker hända runt om New york och frågan är vad som händer, är det djuren eller något mer ondeskefullt?

Recension:

Denna film kom 2016 och jag såg den på premiärdagen. Filmen fick faktiskt en oscar för Best Achievement in Costume Design. Denna film är magisk tycker jag och jag älskar de djuren Newt har med sig. Denna film utspelar sig i New York men är i samma värld som Harry potter. Denna film utspelar sig innan Harry potter filmerna.

Jag ger filmen 3/5

Här finns en lista på fem av de djuren Newt har i sin väska. Jag själv är helt förälskad i Niffler. Däremot gillar de glänsande saker så man skulle behöva låsa in sitt silver eller liknande saker.

5 fanatastiska vidunder vi vill ha som husdjur

6 reaktioner till “Lite piggare och filmen Fantastic beasts and where to find them”

  1. Skönt att du är piggare. Skönt att titta på film. Fantastiska vidunder är en bra film.
    Det kanske är vädret som gör att du är extra trött. Eller någon vitamin du saknar i kroppen som gör att du blir sjuk ofta nu. Värt att kolla upp kanske.

    Krya på dig! Ha en skön dag!

  2. Skönt att det går åt rätt håll, och att du är piggare. De där förkylningarna vi åker på nu är så sega. Hoppas nu att du blir ordentligt frisk och får hålla dig så ett tag.

  3. Skönt att du är piggare och att du känner att det går åt rätt håll, Men det verkar vara segt då det tar om och håller i sig. Jag får se hur länge man står emot, Samt mysigt att kika serier och film.,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *