En solig dag och filmen Twilight

Hallå där!

Hoppas er söndag varit bra. Här har det varit sol och fint väder hela dagen.

Har kollat på Fear the walking dead och nu har jag kommit fram till säsong sex. Efter det så har jag varit in till Uppsala då jag har fått lite extra pengar av min godman för att köpa underkläder. Valde att köpa på cubus som vanligt och valda click & collect. När jag gjort min beställning så fick jag ett meddelande att det jag valt inte fanns i den butiken trotts att det stod på hemsidan att det fanns. Så åkte dit och tänkte handla men det visade sig att pengarna jag betalt för kläderna inte hade kommit tillbaka till mitt konto och tjejen i butiken sa att det kunde dröja som längst till tisdag. Har idag gått mina 5000steg och kommit uppe i 35000 steg denna vecka vilket känns väldigt bra speciellt efter att jag var sjuk förra veckan.

Ikväll har jag kollat på Twilight på viaplay.

Bella flyttar till sin pappa i staden Forks. Hon börjar i skolan där och får direkt upp ögonen för Edward som också går på skolan. Bella inser att något är annorlunda med Edward och hans familj. Till slut så listar Bella ut att Edward är vampyr likaså hans familj. Däremot är det något som skiljer Edward och hans familj från andra vampyrer då de överlever genom att bara dricka blod från vilda djur. Hur ska detta påverka Bellas vardag?

Den som missat twilight filmerna har gjort det bra. Denna filmen är baserad på boken Om jag kunde drömma av Stephenie Meyer. Bella spelas av Kirsten Stewart och Edward spelas av Rober Pattinson. Filmen kom redan 2008.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Denna veckan som kommer jag spela in ett nytt program. Självklart kommer jag lägga ut programmet här när det är färdigt.

8 reaktioner till “En solig dag och filmen Twilight”

  1. Dem har bra underkläder på Cubus. Köpt trosor där. Drygt med att pengarna inte kommit till ditt konto. Hoppas att dem kommer in på ditt konto snart.
    Bra att du är snäll mot dig själv.

    Ha en bra vecka!

  2. Jo det brukar ju ta 3 arbets dagar innan man får pengarna tillbaka. Men borde stått på sidan att det var slut i lager.

  3. Gott med lite sol, här har det regnat på tvären. Men nej vad trist när det krånglar, när du dessutom åkte dit ju. Hoppas det löser sig så du får hem lite nytt fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *