En trilskandes tvättmaskin

Hallå där!

Hoppas eran fredag varit bra.

Här har man kollat på Fear the walking dead säsong tre. Sen har jag varit ner till Coop och pantat burkar. Hade inte alla med mig då jag lämnade den tredje kassen hemma och ändå hade jag över 30kr i pant.

Igår kväll hade jag problem med att tvättmaskinen inte torkade kläderna som den skulle. Idag fick jag hjälp av min kontaktperson på boendet och det visade sig vara att man måsta öppna en lucka så man kunde tömma maskinen på vattnet den tar upp när den ska torka kläderna.

Vid tre tiden åkte jag och en personal till hemmakväll och där handlade jag lite lösgodis plus monster energidryck. Så har gått över 5000 steg idag. På väg hem så upptäckte jag att filmstaden har fixat så man kan betala via swish i appen. Så köpte en biljett till Cocaine bear imorgon 15.45.

Ikväll har jag kollat på Jumanji: welcome to the jungle på viaplay.

Handling:

Fyra ungdomar hittar ett gammalt tvspel när de har kvarsittning i skolan. Där får de välja karaktärer och sedan sugs de inte i spelet Jumanji. Där ska de försöka få tillbaka en juvel som stulits.

Dwayne Johnson och Peter Black spelar två av de stora rollerna. Jag såg denna film redan när den kom på bio 2017. Det kom en andra film som heter Jumanji: the next level 2019. Jag tycker båda filmerna är värda att se.

Så imorgon är det Lördag och då ska jag på bio. Jag tänkte även skriva vad man kan göra med barn i Uppsala imorgon men tänkte skriva det idag men att det publiceras imorgon.

8 reaktioner till “En trilskandes tvättmaskin”

  1. Vad skönt ändå att det var ett sådant enkelt fel med tvättmaskinen. Kul med bio och vad bra du fick ihop dina steg. Jumanji är bra tycker jag. Men heter han inte Jack Black eller blandar jag ihop med någon annan kanske?

  2. Tur att du inte behövde köpa ny tvättmaskin. Har du en som både tvättar och torkar med andra ord, har du varit nöjd med den. funderar nämligen på en sådan men hört att så många klagat på dem

  3. Så fantastiskt skönt att du fick dina steg även denna dag! Det är starkt jobbat av dig att du lyckas hålla på rutinen. Jag har inte sett de nya Jumanji-filmerna, och detta trots att jag tyckte mycket om den gamla med Robin Williams. Tack för alla filmtips du delar med dig av och hoppas att du får en riktigt härlig bioeftermiddag i dag.

  4. Gött att panta burkar , det måste jag med göra. Man samlar på sej fort. Tråkigt med krångel med tvätt maskinen men bra att de kunde lösas 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *