En tripp till Gränby

Godkväll!

Hoppas ni har haft en bra fredag och bra början på helgen. Jag började dagen med serien Supernatural där jag kommit fram till säsong fem. Dean och Sam har delat på sig och jobbar inte tillsammans. Dean har Castiel (ängeln) vid sin sida som också har försökt hitta gud.

Vid halv tolv så tog jag bussen in till Uppsala centralstation. Där tog jag bussen ut till Gränby. På gränby så gick jag in på kicks. Där köpte jag en scalpmassager, det är en borste för hårbotten kort sagt. Sen fick jag också tag på ett Liftgloss i nyansen Bubble gum från märket Maybelline. Dessa två produkter är det på bilden ovan.

Efter att ha blivit klar på Kicks gick jag till Cubus. Där köpte jag fyra par tunna strumpor då mina jag har börjar gå sönder. Sedan gick jag som avslutning in på Ica och handlade lite till helgen. Var hemma vid halv tre ungefär så det blev ungefär tre timmar jag var borta. Det blev en del steg så har gått ca 5000 steg.

6 svar på ”En tripp till Gränby

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *