En tripp till Uppsala

Godkväll!

Hoppas er Lördag varit bra. Här har man tagit det rätt så lugnt. Började dagen med serien Supernatural säsong sex. De andra har insett och upptäckt att Sam saknar sin själ och att den är kvar i buren med lucifer och Michael i helvetet. Att Sam saknar sin själv gör att han bland annat inte har sovit något alls sen han kom tillbaka.

Vid tolv tiden så åkte jag med buss till Uppsala. I Uppsala var jag in till Hemmakväll och köpte lösgodis och dryck. Efter jag var klar där så jag gick till Centralstationen för att ta bussen hem.

Här hemma har jag duschat och tvättat håret. Sen valde jag att inte kolla på någon film ikväll då jag ska på bio imorgon. Filmen som jag ska se är över tre timmar lång så kände att jag behövde vila från film idag. Filmen börjar klockan tre imorgon så är inte klart förrän tidigast 18.05 så räknar inte att vara hemma förrän tidigast 18.45. Däremot ska jag äta lunch vill halv elva som vanligt men sedan ska jag vid ett ta en portion havregrynsgröt så jag står mig tills jag kommer hem från bion.

2 reaktioner till “En tripp till Uppsala”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *