Söndag, en vecka som inte blev som den skulle

Hallå där!

Hoppas ni har haft en bra början på eran söndag!

Här började jag dagen med Supernatural säsong sex. Dean har blivit kidnappad av några feer som jobbar för en kille som är urmakare. Sen när han kommer tillbaka tror han att han har bara varit borta i en timme men egentligen har han varit borta hela natten.

Här har veckan inte varit så bra. Då jag har haft kraftig ångest och sedan blev jag ju sjuk så jag inte kunde åka och rida denna vecka. Hade jag åkt så hade jag garanterat blivit mer sjuk och jag kunde ha smitta de andra jag i så fall träffat. Däremot kommer jag avsluta veckan med bio då jag ska se The hobbit: An unexpected journey extended edition klockan tre börjar filmen. Så det blir inte förrän tidigast 18.45 som jag är hemma.

Tänkte som avslutning på detta inlägg tipsa er om tre andra inlägg jag har skrivit.

Det första inlägget skrev jag förra söndagen och det var om att det var datumet då titanic krockade med ett isberg och sjönk till atlantens mörka botten.

Det andra inlägget är mina bästa tips på vad du kan göra när du har ångest.

Det tredje inlägget är ett åsiktsinlägg som handlar om dödsstraff.

8 reaktioner till “Söndag, en vecka som inte blev som den skulle”

  1. Ja, haft en bra söndag här. Tråkigt att du har haft ångest & varit sjuk i veckan. Men nu bara att ta nya tag inför kommande vecka. Hoppas att den blir bättre 🙂
    Trevligt att gå på bio.

    Ha en bra dag!

  2. Synd att veckan inte varit som du önskat. Hoppas att ångesten håller sig iväg nu och att du får vara frisk och inte missa ridningen denna veckan som kommer

    Ha det gott och toppen att tipsa om inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *