En vinst från Tayl

Hallå där!

Hoppas er dag varit bra.

Här har man varit på radion. Där har jag skrivit manus och gått en promenad med en handledare. Det blev till och med så att jag gick själv med en handledare. Jag kunde förklara mitt misstag i söndags och att det var därför jag stannade hemma måndag och tisdag, När jag hade slutat så gick jag ner till centrum för att sedan ta bussen hem. När jag var hemma så låg ett paket i min brevlåda. Det var en vinst från appen Tayl i Tayl jakten. Vinsten var det som är på bilen. Tyvärr har Tayl jakten tagit uppehåll över vintern vilket jag tycker är tråkigt men samtidigt förstår. Dock står det att den kommer tillbaka till våren. Har också öppnat dagens lucka i Rituals adeventskalender. Vilket var en dushgel från rituals sport collection.

Idag åt vi pannkaka med sylt och grädde till middag vilket var gott. Ikväll har jag sett filmen Supervolcano på youtube.

Handling:

Yellowstone nationalpark i USA är egentligen en vulkan. Det är en av de största i världen. Filmen handlar om vad som kan hända om den får ett supereruption/superutbrott. I denna film så har de tagit vad som kan hända för de säger i början att detta kommer hända men har ej hänt ännu. Filmen är lite av en korsning mellan dokumentär och film. De tar med vad som kommer hända i USA och även hur det skulle påverka resten av jorden.

Denna film har jag gillat ändå sen jag såg den första gången. Denna film är svårt att få tag i på dvd då jag kollat men den finns ej varken på ginza eller cdon. En film för dig som tycker om filmer som innehåller en massa fakta och inte helt omöjligt att det kommer hända.

Efter att jag sett denna film så skulle jag vilja åka till Yellowstone nationalpark i USA. En dröm att få se parken med egna ögon.

Imorgon är det torsdag och sista arbetsdagen denna vecka. Blir bara två arbetsdagar denna vecka pga misstaget men det gör jag inte om då jag fortfarande känner av det men det blev lite bättre efter att jag duschat varmt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #uppsalabloggar

0 reaktioner till “En vinst från Tayl”

  1. Fy så läskigt, tycker vulkaner överlag är obehagliga. Såg någon film som barn där en person fick hela benen bortbrända av en vulkan. Samt sett filmer om Pompei. Läskigt liksom att de kan få utbrott när som helst 😟

  2. vad roligt med en vinst i brevlådan, kul med adventskalender. hår mask hade ja nog kanske behövt med just blondera håret och det har blivit galet elektristkt smäller och står rakt ut när jag borstar det haha xD

  3. Så fint att du kunde gå med en handledare och flrklara läget så du känner att du blir förstådd för det. Samt fina vinster också

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *