Äntligen bättre..

Hallå där!

Hoppas er tisdag varit bra.

Idag har jag varit hemma. Är bättre imagen så imorgon ska jag till radion. Däremot så blir det inte inspelning som det var tänkt då jag inte är klar med mitt manus. Idag har jag varit in till stan då jag var in på Hemmakväll och köpte lite lösgodis. Sen var jag in på cubus för att kolla om de hade underkläder som jag använder då flera av mina har börjat gå sönder. Tyvärr så verkat det vara slut online och i butik. Så det första jag gjorde när jag kom hem var att gå in på deras hemsida och klicka i att de ska maila mig när de kommer in i min storlek igen. Så har gått över 5000 steg idag.

Jag vill berätta varför jag fick så ont i magen och blev tvungen att vara hemma i 2 dagar. Jag tänkte mig inte för i söndags utan satt mig ner på en bänk då jag väntade på bussen, Jag såg till att jag satt på jackan. Men jag blev helt klart kall men hade sådan tur att jag inte fick Uvi. Så jag skulle inte ha satt mig på bänken så nu vet jag att jag ska stå och inte sätta mig.

Till middag åt vi ugnsbakad falukorv med potatismos. Det var gott och har detta i en matlåda jag har till radion imorgon.

Ikväll har jag kollat på Die hard2 på sfanytime.

Handling:

En snöig julkväll i Washington har en grupp terrorister intagit en internationell flygplats, med tusentals turister som gisslan. Terroristerna är ett gäng avhoppade kommandosoldater under ledning av en vildsint, blodtörstig officer, som har kommit för att rädda en knarkkung undan rättvisan. De är förberedda på allt, med ett undantag: John McClane, en ledig polisman som drabbas av en känsla av déjà vu.

En väldigt bra uppföljare på första filmen. Bruce Willis är tillbaka som John McClane. En bra actionrulle som är lagom lång att se.

Imorgon är det onsdag. Då ska jag till radion. år se vad man hittar på efter radion.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Äntligen bättre..”

 1. Spännande det låter, vet dock inte om jag skulle våga lyssna på det där. Men kanske skulle vara värt det ändå.
  Ibland blir man inte klar med saker, känner igen den saken själv.

 2. UVI är lätt att få om man är känslig för det, jag är inte så känslig, men min mamma är. Hon får det lätt och skulle kunnat fått sådär. Eftersom man blir avkyld öv att ta av sig jackan också. Men skönt att du mår bättre och att magen är bättre

 3. Vad bra inspelningen kan skjutas på. Skönt att du är bättre i magen.
  Cubus har bra underkläder. Va bra att du gick hem & beställde på nätet direkt. Köper mina på Lindex.
  jag har haft uvi en gång. Är inte känslig att sitta på kalla saker.
  Die harde filmerna är bra 👍.

  Ha en bra torsdag!

 4. Så skönt att magen är bättre. Jobbigt att de underkläder du brukar använda är slut. De kommer säkert in snart igen. Die hard är bra, ser den jämt varje jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *