Ett litet tunt lager av snö..

Hallå där!

Här har man varit ledig idag. Har varit en sväng till Gottsunda för att handla. Först gick jag in en sväng på secondhand. Hittade filmen Insurgent inplastad helt ny alltså för endast 10kr, Efter det så gick jag in på Ica och handlade det jag behövde bland annat den saften jag dricker som började ta slut. Köpte några redbull och sedan fick en chipspåse också följa med hem. Men ingen choklad. Har ätit för mycket choklad nu ett tag så måste minska med det.

Var ute på en liten promenad. Då tog jag bilden till vänster. Öppnade dagens lucka i Rituals adventskalender och det var en Daycream från serien The Ritual of Namaste. Den ska mamma få för den är anti age och sådana produkter behöver jag inte börja med än.

Till middag åt jag pyttipanna och stekt ägg och det var så gott. Det är något som är så lätt men väldigt gott också, Ikväll har jag kollat på filmen Insurgent.

Handling:

Tris och Four är tvungen att vara på flykt för att de båda är Divergenter och de anses utgöra att hot mot världsordningen och mot diktatorn Jeanine. Jeanine har hittat en låda som har ett speciellt lås. En låda som sägs innehålla ett meddelande men för att låsa upp den måste en person klara av fem olika tester från de fem falngerna. Jeanine skickar ut folk för att hitta Divergenter. Efter ett tag så inser hon att hon måste hitta en speciell Divergent. Vilken det är och vad som händer får du se i filmen.

En väldigt bra uppföljare på första filmen. Shailene Woodley och For som spelas av Theo James gör två bra roller man får också se hur deras förhållande utvecklas.

Imorgon är det lördag. Då har jag inget planerat. Hoppas på bra väder så man kan gå en längre promenad. Idag har det inte varit lika kallt som igår men vi har fått ett tunt lager snö men önskade det ska komma ner så det inte blir så halt.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #uppsalabloggar #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Ett litet tunt lager av snö..”

  1. Fick den med, men jag behöver den hihi. Var så sugen på chips igår efter jobbet så stannade till och handlade. då jag kom hem säger mig man att han varit sugen på chips hela dagen.

  2. Bra att du fyndade och bra att känna att du kan avstå choklad för du tycker du ätit det för mycket, man behöver stanna upp ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *