Från ett blåsigt och snöigt Uppsala

Hallå där!

Här har det snöat och blåst en del. Vid ett tiden tog jag bussen in till Uppsala. Där klev jag av vid svandammen. Gick till Ica på och där hittade jag två filmer för 99kr. Det var dels filmen Shang-Chi and the legend of the ten rings och filmen Frost II båda på blue-ray. När jag kom hem så var det ett lager snö och det var trevligt med mer snö men det kunde ha varit vindstilla då blåsten gjorde det ännu kallare. Så har gått över 5000 steg.

I dagens lucka i Rituals adventskalender var det en Soap bar i serien The ritual of Jing. Den kommer morsan få då jag inte kan använda något från den serien då någon av mina mediciner reagerar på den. Troligtvis är det för att det är lavendel i den serien.

När jag kom hem så åt jag efter ett tag en matlåda. Det var pasta och tomatsås. Det var gott. Ikväll har jag kollat på filmen Shang-chi and the legend of the ten rings som jag köpt på blue-ray.

Handling:

Shang-chi är en pojke som nästan direkt börjas tränas av sin far för att bli lönnmördare. Han flyr och börjar ett nytt liv i USA. Det dröjer inte länge innan han blir indragen i sin pappas grymma värld. Hans far förnekar att deras mor dött utan hävdar hon hålls fången i byn Ta Lo där hon växte upp. Frågan är om det verkligen är hennes röst hans pappa hör eller vad är det som draken, the great protector lyckades stänga in i bergen.

En underhållande marvel film som jag såg två gånger på bio. Har även en affisch från filmen. Finns att se på Disneyplus men även att hyra eller köpa på sfanytime.

Imorgon är det söndag och då ska jag städa lägenheten med personal. Hoppas jag slipper mensvärken som jag haft idag. Har tagit ipren och det hjälpte. Imorgon blir det vintertidtabell på bussarna/tågen så på måndag måste man kolla när min buss går.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #uppsalabloggar #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Från ett blåsigt och snöigt Uppsala”

  1. Snöigt här också, ändå ganska mysigt tycker jag 🤗 Kul med julkalender men tråkigt att du inte tål ingredienserna men din mamma blir säkert jätteglad att få då 🥰🤍

  2. Den filmen kan vara något för mig, perfekt där med filmer att fynda. Vi fick och snöfall idag.

  3. Fick också en tvål i min kalender. Den tog mannen hihi. Hoppas det släpper med mensvärken för dig. Man kan bli helt utslagen av det.

  4. Perfekt då man kan ge bort grejer också från ens egen julkalender så blir det ju också som en julkalender, ju. för allt kan man ju inte använda så är det ju såklart. Fint då att ge till din mamma.

  5. Matlådor är så bra och smart att ha. Eller ja rester överlag är bra. Det är verkligen kallt ute nu, men du är så duktig som ändå tar dig ut och går. 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *