En aningen kallare….

Hallå där!

Här i Uppsala har det snöat och varit kallare idag. Däremot har jag varit ut på en liten promenad så har gått nästan 2500 steg. Totalt har det blivit över 28000 steg denna veka. Det är helt klart mindre än jag brukar gå men jag var hemma måndag och tisdag då jag hade ont i magen, då jag blev kall efter att satt mig ner på en bänk förra söndagen när jag väntade på bussen. Så att ändå komma upp i 28000 steg känner jag mig nöjd med.

Har idag också städat lägenheten med en personal. Fick också hjälp att byta sängkläderna. Har ikväll använt en av maskerna jag vann i Tayl Jakten från Lyko. Det är den jag har på mig på bilden ovan. Öppnade dagens lucka i Ritual adventskalender och det var ett litet ljus från deras private Collection. Det ser du i bilden till höger.

Ikväll har jag kollat på Jumanji: Welcome to the jungle på sfanytime.

Handling:

Fyra ungdomar sugs in ett magiskt videospel där de valt karaktärer. Karaktärerna i videospelet spelas av Dwayne Johnsson, Jack Black, Kevin Heart och Karen Gillan. Som det brukar vara i spel finns det även här flera olika levels som de måste klara för att ta sig vidare i spelet och för att slutföra spelet för att sedan kunna återvända till deras riktiga värld.

En riktigt bra komedi men en del action, Denna film såg jag redan när den kom på bio 2017 och har gillat den sen den kom. Den fick en uppföljare som heter Jumanji: the next level som kom 2019.

Imorgon är det måndag och ny vecka. Jag ska till radion men sedan har jag inget planerat.

Har du något planerat i veckan?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “En aningen kallare….”

  1. Skönt att komma ut även när det är kallt, jag har varit ut nu varje dag sedan jag började orka igen. Skönt att du kommit upp i många steg denna veckan med, det är det viktigaste =D Skönt att få nybäddat, det blir så skönare att sova då,

  2. Jag borde verkligen unna mig mask oftare det är verkligen en sådan skön sak. Kul där också med Jumanjifilm. Fick också ljus idag i kalendern.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *