Ny vecka och endast tre daga kvar….

Hallå där!

Här i uppsala så har det varit en kallare dag och man var medveten om att bussarna fick gasa lite när de stannat och släppt av folk i en backe. Har varit på radion. Där har jag haft brandövning och har skrivit på mitt manus. Gick en promenad och det var kallt men hade kommit ihåg mina vantar. När jag slutade där så gick jag ner till centrum. Så har kommit upp i mer än 6000 steg idag

Där tog jag bussen hem. När jag kom hem så låg månadens glossybox i brevlådan. Innehållet visar jag i ett annat inlägg. Men kan säga att lådan som det låg i är väldigt fin och jag ska självklart spara den. Till middag åt jag hamburgare och bröd med pommesfrites. Det var väldigt gott.

I dagens lucka i rituals adventskalender var det en skrubbvante.

Ikväll har jag kollat på Jumanji: The next level på sfanytime.

Handling:

Gänget är tillbaka i en andra film. Här har en av de som åkte in i spelet lagat det och begett sig in i det. Sedan inser de andra att de måste göra samma sak för att hitta honom. I denna film får de sällskap av en häst bland annat. De ska återta en juvel som stulits och som gör att alla grödor torkar.

En väldigt bra uppföljare på den första filmen. Denna kom 2019 och jag såg den redan då den kom på bio. En väldigt bra komedi med Dwayne Johnson och Jack black i rollerna.

Imorgon är det tisdag och det är lucia. Jag ska till radion. Efter jag slutat radion ska jag ock köpa en julklapp. Får se vad jag hittar på. Det slog mig idag att jag bara har tre arbetsdagar kvar på denna vecka sen drar jag upp till hälsinland nästa måndag och kommer hem den 25 december.

Har haft den låten nedanför på hjärnan de sista två dagarna. Tycker det är en väldigt bra låt som man kan relatera till.. eller vad tycker ni?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #uppsalabloggar #bloggareisverige nedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Ny vecka och endast tre daga kvar….”

 1. Jag har fortfarande inte fått min Glossybox för denna månad får väl se när den kommer. Det är verkligen ruggigt kallt ute, kan förstå att trafiken krånglar.

 2. Det var längesen jag såg första Jumanjifilmen, men jag minnas att jag tyckte den var spännande. Det verkar uppföljaren också vara så som du beskriver den, så vid tillfälle ska jag se den.

  Det låter trevligt att åka till Hälsingland över julen. Hoppas att du får det trevligt där.

  Låten du delade tycker jag är bra😊

 3. Vad bra med brandövning. Det är alltid bra att öva så man vet vad man ska göra om det händer något. Så bra att du fått ihop dina steg. Kan tänka mig att bussarna får jobba lite i backarna.

 4. Ja, i vinden nu är det kallt…,Brrrr. Man behöver inte vara ute så länge idag för att känna att man varit ute ❄️😊. Skönt med promenad.
  Kul med paket i brevlådan när man kommer hem 😃. Åå vad nyfiken jag blev nu vad det är i Glosybox denna månaden 🙂.

  Ha en trevlig dag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *