Biobiljett och födelsedagspresent

Hallå där!

Dagen började med att bussen var nästan tio minuter sen. Men med tanke på att det kommit mer snö så är det inte undra på plus att man får vara glad så länge bussen går och inte är inställd. Har idag beställt lite produkter på Kicks som bland annat är en födelsedagspresent jag ska skicka. Så ska gå till kicks när jag slutat på radion för att hämta det jag beställt. Så ska skicka den imorgon. Efter det måste jag köpa energidryck då jag drack den sista idag från det flak jag köpte.

Fick en biobiljett från en vän på radion så ska se på Avatar: the way of water i helgen har jag tänkt. Får se vilken dag det blir men det lär bli ungefär vid tolv eller ett tiden då den är över 3 timmar lång. Hoppas också att den lever upp till förväntningarna då ettan är väldigt bra. Den har premiär imorgon på bio. Någon mer som ska se den?

När jag kommer hem ska jag öppna dagens lucka i Rituals adventskalender. Ska bli roligt att se vad det är i dagens lucka. Har du någon adventskalender?

Och så var det bara två arbetsdagar kvar för att sedan få ledig i en hel vecka.

#nouwimfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #uppsalabloggar #bestofnouw #vardagsliv

0 reaktioner till “Biobiljett och födelsedagspresent”

 1. Vilken fin frisyr du gjort! Vill också kunna fläta mitt hår på det viset. Vill också se den nya Avatar, gillade verkligen den förra filmen.

 2. Så skönt för dig med snart ledighet. Jag har ju ett gäng kalendrar bland annat Rituals 😅. Spännande där med vad du ska köpa har också köpt en present.

 3. Ja snön har en förmåga att ställa till det så att allmänna kommunikationsmedel blir sena eller inställda. Jag har inte sett Avatar, så jag skulle helst se första filmen innan jag ser uppföljaren. Så har jag ett litet bekymmer med att se väldigt långa filmer på bio, och det är att jag alltid blir kissnödig efter ett tag och missar en del när jag måste gå på toa.

  Jag har ingen kalender, men jag skulle gärna ha velat ha en kristallkalender.

 4. Men vad kul att gå på bio – ja den är säkert jättebra, det var ju första filmen. Här blir det premiär av Peter Pan på teater för hela familjen på ett event vi är bjudna på, lite kul för det är alltid lite spänning med event och barnen brukar få massa kul. Kicks har mycket bra, skall köpa lite julklappar där med

 5. Hade kommit snö ❄️ här idag. Okej. Vad bra att din beställning har kommit. Vad snällt av din kollega att ge dig en biobiljett 😀👍.
  Jag ska med se Avatar. Men blir nog i mellandagarna.
  Jag jobbar i morgon. Sen ledig helgen. Sen jobbar hela nästa vecka. Sen ledig 1 vecka & 1 dag. Tror jag. Ska bli skönt.

 6. Vad kul att du ska se Avatar jag såg första filmen för några månader sedan. Och tyckte den var bra, så ska bli spännande att se den nya filmen sen 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *