Ännu mer snö, snart får det räcka…..

Hallå där!

Här har det snöat så gott som hela dagen. Så som ni ser så är det snö så det räcker och blir över. Idag var det svårare för bussen att ta sig fram både när jag åkte till radion och när jag åkte hem. På radion har jag haft indiemöte, sedan har jag kollat på ett avsnitt av en dokumentär på netflix med en handledare. Efter jag slutade på radion så gick jag ner till centrum trotts att det snöa. Jag gick in på coop och handlade energidryck så jag klarar mig imorgon och fredag. Efter det så tog jag bussen. Klev av en hållplats innan då jag behövde lägga ett litet paket på brevlådan. Så nu hoppas jag att postnord sköter sig och att den som är mottagaren får det. Så har gått över 5000 steg idag.

I dagens lucka i Rituals adventskalender var det Cleansing wipes från serien The ritual of Namaste som ska kunna ta bort vattenfast makeup. Det blir kyl att få en lite oväntad sak i adventskalendern då jag inte visste att Ritulas hade egna cleansing wipes.

Ikväll har jag kollat på Ghost ship på sfanytime.

Handling:

Besättningen ombord på ett räddningsfartyg, som befinner sig långt ute på Barents hav, gör en fasansfull upptäckt, nämligen resterna av en stor passagerarbåt, som förliste för mer än 40 år sedan. När räddningspersonalen väl lyckas ta sig ombord på fartyget, konfronteras man med dess kusliga förflutna och tvingas kämpa för sina liv.

En spännande och hårresande skräckfilm. En av mina favoriter när det kommer till skräckfilmer och båtar. Denna kom 2002 och år inte mer än 1 timme och 30 minuter.

Imorgon är det torsdag och det är sista arbetsdagen denna vecka och sedan är jag ledig hela nästa vecka då jag ska till morsan och ska också träffa pappa.

Måste berätta att när jag kom hem så blev jag förvånad. Personalen hade nämligen på dagen gått in och storstädat lägenheten då jag var på radion. Vilket självklart är något jag uppskattar speciellt eftersom jag är borta hela nästa vecka.

Hur är vädret hos er?

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Ännu mer snö, snart får det räcka…..”

  1. Rituals har ju så bra produkter, deras mascara är superbra. Vilken trevlig överraskning du fick när du kom hem. Den filmen känner jag igen

  2. Så bra med såna! Perfekt ju! Kul att se film, jsg och sonen såg nyss klart Santa Clause serien, om du inte sett filmerna eller serien rekommenderar jag dig att göra det.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *