So cold and slippery

Hallå där!

Här i Uppsala är det -16 grader och det var runt -20 imorse. Idag har jag varit till radion. Kollat på dokumentär och skrivit på manus. Idag blir sista arbetsdagen innan jul. Vilket känns skönt. Idag har jag inte tagit någon promenad pga att det är så kallt plus att jag märkte på vägen hit att det är väldigt halt. Så det blir inte en promenad idag utan jag går till busshållplatsen när jag slutat här.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #personligt #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “So cold and slippery”

  1. Låter som här, jag är visserligen sjuk. Men det är så pass kallt också att det inte känns schysst med promenader för Skillas del heller. Skönt med lite julledigt för dig.

  2. Mm vi hade -20 här i morse ❄️😊. Synd att kylan ska försvinna i helgen.
    Okej. Jag jobbar nästa vecka med. Sen har jag lite jullov. Tror jag. Får se. Räcker med att gå till bussen. Så känns det som man fått mycket frisk luft. För att det är så kalt.

    Ha en bra fredag!

  3. Ja de senaste dagarna har det varit riktigt kallt ute. Då jag har varit ute och det bet riktigt om kinderna. Skönt att åka buss hem när det är så kallt ute som det har varit 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *