Fem en fredag v.50: Röra

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Vad har nyligen rört till sig hos dig?
  2. Omger du dig generellt med ordning eller oreda?
  3. Vilken röra äter du helst?
  4. Var förvarar du alla de där småsakerna som inte har en egentlig plats?
  5. Vad har du nyligen behövt reda ut?

1. Vad har nyligen rört till sig hos dig?

Det var att det inte kommit minipiller idag så sköterskan inte kunde dela så jag och en personal fick åka snabbt till apoteket och jag fick hämta ut en förpackning som jag också behövde betala för. Tur att jag hade pengar för jag har mina andra mediciner på högkostnadskort.

2. Omger du generellt med ordning eller oreda?

Jag omger mig generellt med ordning. Där har det varit perioder då jag haft det väldigt svårt som gjort att min lägenhet har varit en stor oreda. Så har utvecklats och vill numera att det ska vara ordning i lägenheten.

3.Vilken röra äter du allra helst?

Det är helt klart skagenröra. Det är så otroligt gott.

4. Var förvarar du alla de där småsakerna som inte har en egentlig plats?

I lådor där jag snabbt kan få fram dem eller i skåp så jag kan ta fram de då de behövs.

5. Vad har dy nyligen behövt reda ut?

I brist på annat mitt hår då det börjar bli långt och slitet. Så det behövs att jag går till frisör snart för att ta bort det slitna.

#femenfredag #nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #vardag #personligt

0 reaktioner till “Fem en fredag v.50: Röra”

  1. Vilka bra frågor det var i fem en fredag. Ordning är alltid skönt att ha hemma så det blir lätt att hitta det som man letar efter. Håret behövs allt reda ut

  2. Men fick du betala trots högkostnadskort? Låter ju helt galet då ska man ju få gratis! Hur tänkte de där?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *