Så kallt och biobiljett till Avatar the way of water

Hallå där!

Här har det fortsatt vara så kallt idag. Har varit till Gottsunda för att handla så klarar mig till på måndag då jag ska åka upp till hälsingland. När jag kom hem så var sköterskan här och det hade visst blivit ett problem. Mina minipiller hade inte kommit så hon sa att jag behövde åka med en personal till apoteket. Jag lyckades få fram i apotekets app att de hade en förpackning av mina minipiller hemma. Så då blev det bråttom så jag gick upp och tog på mig jacka och skor och se till att ha mitt id och bankkort. Väl där så hade jag tur för den förpackningen hade inte tagits av någon annan. Däremot så visade det sig att mina minipiller inte ingår i högkostnadskortet så det blev att jag fick betala för dem. Tur som var så hade jag pengar. Så nu är det fixat..

Jag hade planerat att åka till Subway med personal men valde att skippa det pga att det är så kallt ute. Så där sparar jag lite pengar också.

Ikväll har jag löst biobiljett till Avatar: The way of water imorgon. Ska se den vid ett tiden då den är över 3 timmar långt. Självklart ska jag se den i 3D. Jag fick en biobiljett av en vän på radion i veckan så det enda jag behövde betala var 20kr för 3D glasögon.

Ikväll har jag kollat på Avatar på sfanytime.

Handling:

Jake Sully är en krigsveteran som sitter i rullstol. Hans bror bli rånad och dödad och det visar sig att han var tänkt att han skulle få åka till planeten Pandora. Eftersom Jakes DNA är lika som sin bror så får Jake frågan om han vill åka till planeten Pandora. På Pandora får varje människa en Avatar. Den är gjort va en blandning mellan människans DNA och urbefolkningens som även kallas för Navi. Jake får möjlighet att lära sig urbefolkningens språk och seder…

Vem kan ha missat James Camerons Avatar. Denna film kom 2009 men gick på bio i år som klassiker. Jag såg dem två gånger på bio i 3D. Tydligen så lockade den publik då filmstaden skrev att efter 13 år så lockar Avatar publik. Uppföljaren Avatar: the way of water hade biopremiär i onsdags och jag ska som sagt se den imorgon.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #uppsalabloggare #bloggareisverige #uppsalabloggar #vardag #personligt

0 reaktioner till “Så kallt och biobiljett till Avatar the way of water”

  1. Det är verkligen inte billigt med läkemedel. De riktigt bra kostar ju också skjortan. Kul att du har bokat i nya Avatarfilmen. Vill också se den snart.

  2. Okej. Vad skönt att det löste sig med P-pillerna. Att få biobiljett tackar man absolut Nej till 😊. Bra att du ser den första Avatar. Så du fick lite uppvärmning till Avatar 2. Hoppas att den är bra. Du får berätta vad du tyckte om den 🙂.

    Ha en bra söndag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *