Ett riktigt kap och Countdown

Hallå där

Hoppas er dag varit bra.

Jag har varit på radion. Har haft indiemöte med en av handledarna på radion. Annars har jag kollat på en serie. Efter radion var jag in en sväng till Hemköp för att handla lite. Igår när jag var in på coop i stationsgallerian så upptäckte jag att de hade dessa energidrycker som på bilden för 5kr + pant så jag slog direkt till och köpte 6 st. Normalpriset är ca 10kr+ pant.

Efter att jag kommit hem så har jag ätit middag på basen och det var flygande jacob. När jag ätit klart så blev den en dusch och tvättade håret. Insåg att jag behöver köpa en stor förpackning av mitt balsam snart. Så har pratat med morsan och kommer få hjälp av henne med hälften av kostnaden i slutet av november.

På kvällen har jag också sett på filmen Countdown.

Handling:

En ung sjuksköterska laddar ner en app som säger sig kunna förutspå exakt när en människa kommer att dö. Hon får veta att hon bara har tre dagar kvar att leva. Mystiska saker börjar hända och en mycket obehaglig figur flåsar henne i nacken. I en febril kamp mot klockan måste hon försöka hitta ett sätt att lura döden – innan det är för sent.

Filmen är en skräckfilm och den ligger rätt i tiden då den kom ut 2019. Appen finns på riktigt och heter Countdawn.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #svenskbloggare #funktionsnedsättning

0 reaktioner till “Ett riktigt kap och Countdown”

  1. Du gillar onekligen obehagliga filmer du. Vilket kap där för dig som gillar dem. Förstår att du slog till, sådant där blir man ju glad av.

  2. Tycker det är så intressant med ditt jobb på radion. Vad är det för program du jobbar med? Ibland hittar man det det man vill ha billigt och då slår man till. Vilken läskig app 😊 sådant vill man ju inte veta.,

  3. Jag är inge fan av så oräcka filmer och thriller gillar jag, men inte så otäcka. Samt kul du hittade det och känner att det är kap. J

  4. Jag har sett den filmen men har inte vågat kolla om det finns någon app med det namnet. Nu fick jag svar på den frågan. Obehaglig film är det iallafall. Bra pris på drycken och snällt av din mamma att hjälpa dig med kostnaden på balsamet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *