My day 3.0

Hallå där!

Hoppas eran dag varit bra.

Jag har varit på radion. Har kollat på en serie och börjat skriva manus. Idag var sista arbetsdagen denna vecka vilket känns skönt. Så efter jag varit på radion så tog jag bussen till centrala Uppsala för att sedan gå till Hemmakväll. Där köpte jag lite lösgodis och fanta till ikväll.

Annars har jag kollat på Criminal minds efter jag käkade middag. Nu på kvällen ska jag se på Efterlyst klockan åtta. Imorgon ska jag nog gå på bio och det blir nog att jag ser Jungle Cruise en tredje gång på bio. Måste gå på bio en gång till för att få mina extra poäng.

I helgen vet jag inte vad jag ska hitta på då jag inte har något planerat.

Nå har du något planerat i helgen eller ska du ta helgen som den kommer?

#nouwinfluencer #nouwblogare #uppsalabloggare #svenskbloggare #funktionsnedsättning #psykiskohälsa #eips

0 reaktioner till “My day 3.0”

 1. …En tredje gång? Har du gått på bio och sett samma film två gånger redan? 😂 En film du kan rekommendera då, antar jag? 😁

 2. Se samma film 3 ggr på bio. Aldrig att jag skulle göra det. Men det är jag. Eftersom du har redan varit på den 2 ggr så antar jag att du tycker den är bra 🙂.

  Vad åt du för middag? Criminal minds är bra serie.

  helgen tar jag som den kommer.

  Ha en skön helg🍂🕯🎃

 3. Kul med bio igen, du verkar verkligen gilla den filmen. Skriver du manus alltså? Vad är det du skriver på? Låter intressant i alla fall. Kul att kunna åka in till Uppsala och handla. Min kusin bor i Uppsala och jag tycker mycket om den staden.

 4. Skönt med en lugn helg utan några särskilda planer. Jag ska jobba i helgen så för mig blir det fullt upp. Kul med bio igen, låter som en bra film eftersom du tänker se den en gång till. 😊

 5. Själv ska jag jobba både i dag och imorgon., sedan får det bli lite ledig på söndag innan en ny vecka drar igång. Filmen måste vara riktigt bra om du sett den på bio tre gånger 😊

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *