Fem en fredag v.10: Fem

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Minns du hur du firade din 5-årsdag?
 2. Vilka fem saker från barndomen har du i förråd/källare?
 3. Hur firade du din födelsedag för fem år sen?
 4. Vilka fem kända personer skulle du bjuda på ditt nästa kalas?
 5. Har du just nu fler än fem saker på din önskelista?

 1. Minns du hur du firade din 5-års dag?

Nej tyvärr det gör jag inte men antar att jag blev firad av min mamma och pappa.

2. Vilka fem saker har du från barndomen har du i förråd/källare?

Flera fotoalbum, gosedjur, Födelsetavla där det står när jag föddes med både datum tid och år och även hur mycket jag vägde plus min längd,Ett ljus som jag fick när jag konfirmerade mig och andra saker som jag hade när jag var barn.

3. Hur firade du din födelsedag för fem år sedan?

Jag firade med min mamma och hennes man. Vi var bland annat till Gränby och jag fick göra naglar på en salong. Det blev gelnaglar. Sen åt vi på en restaurang som hette Akropolis som tyvärr inte finns längre. Detta var min 30 års dag.

4. Vilka fem kända personer skulle du bjuda på ditt nästa kalas?

Nanne Grönvall, Sanna Nielsen, Anna Bergendahl, Loreen och Emma Örtlund från gladahudik teatern.

5.Har du just nu fler än fem saker på din önskelista?

Nej det har jag faktiskt inte.

5 reaktioner till “Fem en fredag v.10: Fem”

 1. Minns du hur du firade din 5-årsdag? Jepp. Min pappa hade flyttat före resten av familjen till en annan stad 40 mil bort så vi firade hemma hos honom då

  Vilka fem saker från barndomen har du i förråd/källare? Har en låda full med gosedjur, dockor och barbies

  Hur firade du din födelsedag för fem år sen? Var höggravid och mitt i en flytt. Ensam med en 1,5 åring då maken flyttat 10 mil innan oss pga arbete (anar jag ett mönster här 😉 )

  Vilka fem kända personer skulle du bjuda på ditt nästa kalas? hmmm, kommer inte på en enda just nu

  Har du just nu fler än fem saker på din önskelista? listan innehåller noll saker för tillfället

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *