Fem en fredag v.44: Läskigt

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. Hur lättskrämd är du?
  2. Vad tycker du är läskigt?
  3. Har du fått besök av barn för bus eller godis i veckan?
  4. Vad klädde du senast ut dig till?
  5. Har du någonsin upplevt något övernaturligt?
  1. Hur lättskrämd är du?

Jag är väldigt lättskrämd. När jag kollat på film med någon brukar de säga att de hoppar inte till av filmen utan gör det när jag hoppar till av något på filmen. Speciellt om jag kollar på en skräckfilm tillsammans med någon.

2. Vad tycker du är läskigt?

Det är när det händer något helt plötsligt i en film som man absolut inte är förberedd på. Något jag hoppar till för är smällar som man inte är förberedd på.

3. Har du fått besök av barn för bus eller godis i veckan?

Nej det har jag inte. Det är för att jag bor på ett seriviceboende och vi har dörrar med port kod vilket känns skönt.

4. Vad klädde du senast ut dig till?

Kommer inte ihåg faktiskt.

5. Har du någonsin upplevt något övernaturligt?

Nej det har jag inte. Däremot älskar jag filmer om övernaturligt som tex the conjuring.

6 reaktioner till “Fem en fredag v.44: Läskigt”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *