Fem en fredag v20: Tempo

person holding black iphone
Photo by Olena Bohovyk on Pexels.com

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

 1. Vad brukar gå snabbt för dig att göra?
 2. Vad gör dig istället långsam?
 3. Vad gjorde att du senast blev sen?
 4. En dryg tredjedel av året har gått, har det gått snabbt eller långsamt?
 5. Vad har du just nu för långsiktigt projekt?
 1. Vad brukar gå snabbt för dig att göra?

Hm… Jag går rätt snabbt. Minns när jag hade praktik hos en travtränare höra att han hade aldrig varit med om någon som var så snabb att hämta in en häst från hagen.

2. Vad gör dig istället långsam?

Det som kan göra mig långsam är om jag inte riktigt vet vad jag ska göra eller hur jag ska utföra en uppgift. Där spelar min ADD in och minns att det ibland blev så när jag gick i gymnasiet.

3. Vad gjorde att du senast blev sen?

De gånger jag blir sen är oftast då bussen varit sen eller att något hänt tex på vägen till radion.

4. En tredjedel av året har gått, har det gått snabbt eller långsamt?

Jag tycker det helt klart har gått snabbt. Då redan mer än halva maj gått.

5. Vad har du just nu för långsiktigt projekt ?

Just nu har jag inget långsiktigt projekt.

16 svar på ”Fem en fredag v20: Tempo

 1. Jag går också snabbt, ibland tror folk att jag är stressad men jag går bara snabbt. Jag blir också långsam när jag inte vet hur jag ska lösa en uppgift. Att bli sen på grund av bussen är ju svårt att göra något åt då man inte kan styra över förseningar i trafiken.

 2. om bussen är sen kan du ju inte hjälpa det. jag vill gärna vara i god tid till allting. och jag vill inte att någon ska stå och vänta på mig. det gäller att ta vara på årets finaste månad

 3. Det där med att hämta in häst kan vara en konst, för vissa av dom vill bara inte bli hämtade så har man en som dig i stallet gissar jag att du var guld värd för tränaren som var snabb. Året har verkligen gått otroligt snabbt hit o det gör att man vet att snart är sommaren över den med *ler*. Ha en riktigt fin helg

 4. Kul å höra att man går snabbt. Okej. Mm än så länge har året gått fort. Men skönt nu att det är bra väder ute. För det är ju det iaf jag längtar efter när sista snön kommer.

  Ha en bra söndag!

 5. Pingback: Fem en fredag v. 21: Positivitet - elisamatilda.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *