Fast X – Recension

Titel: Fast X

Längd: 2 timmar och 22 minuter

Premiär: 17 maj 2023

Genre: Action, Adventure and crime

Regissör: Louis Leterrier

Skådespelare: Vin Diesel, Jason Statham och Jason Momoa

Handling:

Terroristen Cipher dyker upp vid Dominics dörr skadad. Det visar sig att de har en gemensam fiende som är ute efter att få se Dominic lida. Den fienden är son till knarkkungen Hernan Reyes och Dante. Dominic är tvungen att en gång för alla göra upp med Dante för att kunna rädda sin familj. Hur ska detta gå?

Recension:

Jag hade inga höga förväntningar då jag sett vissa recensioner innan jag såg denna film. Jag tycker att den inte var lika dålig som jag trodde den skulle vara för jag tycker denna är bättre än fast and furious 9. Denna kändes inte lika utdragen som nian. Jason Momoa som spelar Dante är väldigt bra i rollen ändå fast han ibland kan kännas överdriven när det kommer till smink och skådespeleri men jag tycker det är det som gör han lite rolig som skurken i filmen.

Jag ger filmen 2,5/5

6 reaktioner till “Fast X – Recension”

  1. Gav också ett filmtips idag, men jag skrev om en feelgood. Mer min genre… Alltid kul då något är bättre än vad man tror även om du inte verkade gilla den så mycket.

  2. Oj var den inte bra? Varför? Sen är ju sånna filmer kanske lite uttjatade så isåfall är det förståligt. Men alltid kul o se om den är bra.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *