Fem en fredagv.51: God jul

Du deltar genom att svara på frågorna i din blogg (eller genom en kommentar om du inte har en blogg). Lämna gärna en kommentar hos Elisa så jag och andra kan hitta in till dig och läsa dina svar. Kom ihåg att länka hit så fler kan ta del av Fem en fredag.

  1. På vilket sätt kommer julen vara som den brukar?
  2. Hur kommer du spendera juldagarna?
  3. Vad är det godaste på julen?
  4. Vad önskar du dig för något?
  5. Är du en rimmare, eller inte?

1, På vilket sätt kommer jul vara som den brukar?

Jag kommer tillbringa julen hos morsan och hennes man. Imorgon kommer också min morbror hit. Vi ska äta julbord och sedan kolla på Kalle anka. För några dagar sedan träffade jag min pappa som jag inte träffat på flera år. Nu har vi gått ur två år av restriktioner och allt vad det innebär.

2. Hur kommer du spendera juldagarna?

På juldagen kommer jag åka hem till mig i Uppsala. Jag kommer jobba tisdag till torsdag i mellandagarna.

3. Vad ät det godaste på julen?

Det är helt klart janssons frestelse och julskinkan.

4. Vad önskar du dig för något?

Jag önskar mig inger speciellt. Jag tycker det är lite skevt att man fokuserar på vad man inte har och istället för att vara glad för det man har. Årets bästa julklapp var ett par tumvantar som morsan och hennes man köpte då jag frös i mina fingervantar som jag har.

5. Är du en rimmar eller inte?

Jag är definitivt inge rimmare. Har aldrig varit och kommer nog aldrig bli heller.

#influencer #nouwinfluencer #nouwbloggare #bloggareisverige #uppsalabloggare #funktionsnedsättning #funktionsvariation #personligblogger #jul #jul2022

0 reaktioner till “Fem en fredagv.51: God jul”

  1. Är ingen rimmare heller. Tycker det är svårt men däremot tycker jag det är lite kul att höra dom andra som har rimmat på julklapparna, hur dom rimmen är. För det mesta mest komiskt än bra. Men det är bra kul. God jul

  2. Så mysigt att du träffade din pappa du ej träffat på många år och låter som er julafton kommer att bli toppen. GOD JUL på er

  3. Låter som en trevlig jul du har framför dig. Det är verkligen kul att man kan umgås fritt nu denna jul.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *