Julafton: vad är egentligen viktigast?

Hallå där!

Hoppas er julafton varit och är väldigt mysig.

Jag ser inte julklapparna som det viktigaste utan att man får vara ihop med de som man håller av innerligt. Att vi kunnat göra fler saker tillsammans efter två år av restriktioner. Jag har varit här hos morsan och hennes man plus att min morbror kom hit och var här några timmar. Min julklapp av morsan och hennes man ser ni på bilden. Jag hade nämligen ett par vantar med mig men de var tunna fingervantar som jag frös i. Då morsan och hennes man var och köpte julmust igår så var det tydligen någon som sålde vantar utanför butiken så då hade de med dig dessa vantar med sig hem.

Imorgon ska jag åka hem till Uppsala igen. Mitt tåg går vid tolv tiden. Det kommer ungefär 12.48 till Gävle. Mitt upptåg från Gävle går 13.37 så har ca 50 minuter. Då brukar jag passa gå på toaletten då jag inte vill göra det medan jag åker tåg . När jag kommer till Uppsala så ska jag åka till Gottsunda för jag har ett paket från eleven att hämta ut.

Jag ska också kolla vilka filmer som är med på mellandagsrean. Vi får se om jag beställer imorgon eller på tisdag.

#nouwbloggare #influencer #nouwinfluencer #uppsalabloggare #bloggareisverige #funktionsnedsättning #funktionsvariation

0 reaktioner till “Julafton: vad är egentligen viktigast?”

  1. Håller helt med, för mig är klapparna inte alls viktiga – även om det är mysigt, men lite för baren såklart. Men att få spendera den med nära och kära – det är det viktigaste och det fick vi i år med mina föräldrar och min bror med familj och det var så mycket mer värt än alla presenter i världen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *