Nytt fynd och över 7000 steg

Hallå där!

Här väcktes man av morsan vid nio för att ta sina morgonmediciner. Låg och drog mig kanske en kvart innan jag gick upp. Sedan satt jag och morsan och kollade två avsnitt av Dahmer monster: berättelsen om Jeffrey Dahmer på netflix. Så vi har hunnit se 6 avsnitt denna vecka och kommer inte hinna se några fler men nu kan morsan fortsätta kolla då hon vet vad den heter och var den finns.

Vi åt lunch som var matlåda som hon hade kvar. Efter det så gick vi till second hand affären. Där hittade jag en topp som morsan var snäll att betala. Ni kommer få se den imorgon. Kan säga att den är i djurmönster och jag älskar den redan. På väg hem så gick vi in på ICA då morsan skulle hämta kyckling som hon bokat. Det blev en del steg och har kommit upp i över 7000 steg idag.

Till middag gjorde morsan varma mackor med räkor och ost. Däremot höll hon göra misstaget och ta socker istället för vetemjöl till stuvningen. Vilket inte hade blivit gott. Det blev de till slut.

Ikväll har vi kollat på Tillbaka till framtiden III på kanal5.

Så har sett Tillbaka till framtiden 1 och 3. Såg däremot inte tvåan igår då vi såg fantastiska vidunder och var man hittar dem på tv3. Funderar köpa alla tre tillbaka till framtiden filmerna på sfanytime. Så de jag sett har varit bra och de är räknade som klassiker numera.

Imorgon är det fredag och det är bara en dag kvar innan julafton. Vi ska någon stans och köpa lite lösgodis. Annars har vi inte direkt planerat något annat. Vi får helt enkelt se vad som händer.

#nouwinfluencer #nouwbloggare #uppsalabloggare #bloggareisverige #minvardag #funktionsnedsättning #funktionsvariation #persoligblogg

10 reaktioner till “Nytt fynd och över 7000 steg”

  1. Mysigt att du är hos mamman din nu och ni kan pyssla om varandra. Skönt att du gått många steg och roligt att besöka second hand

  2. Så härligt att spendera lite tid med mamma, det har jag gjort i veckan med få hon hjälpte mig med barnen en dag i veckan eftersom jag haft fem hemma – vabbandes och jobbandes. Kul att ni gjorde ett fint fynd med som du är nöjd med, bästa shoppingen när man fyndar.

  3. Kul att ha något tillsammans & titta på. Toppen låter fin. Snällt av mamma att betala den. Varma mackor är så himla gott 🙂. Står det mellan Tillbaka till framtiden & annan film. Så väljer jag den andra filmen.

    God Jul! 🎄🌟🎁🤶

  4. Det är ju jätte bra att du kommit upp till 7000 steg. Jag gick 13.000 steg igår. Väldigt ovanligt då menar steg är upp till 7000-10000 steg. Bra att röra på sej 😊

  5. Låter som en riktigt trevlig dag. Kul att spendera den tillsammans med sin mamma så där. Samt att titta på filmer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *